Effectieve Marketing met BrandMaker MRM

Kennin is partner van BrandMaker.com, de door Gartner gekozen ‘visionairy leader’ in hun Magic Quadrant van Marketing Resource Management.

BrandMaker MRM is een full fledge MRM suite, en stelt  – als enige in zijn soort – kleine en grote organisaties in staat om volledige controle te krijgen over alle marketing en communicatie activiteiten. Van planning tot en met online creatie, met BrandMaker MRM bent u in staat snel en efficient al uw marketinguitingen te managen.

BrandMaker MRM bestaat uit diverse modules, die afzonderlijk vele behoeften invullen voor marketing- en communicatieafdelingen en gezamenlijk het meest krachtige MRM platform vormen dat momenteel verkrijgbaar is.

Zo kunt u starten met de Campagne Manager, om grafisch en intuitief al uw campagnes te managen, inclusief het budgettaire beheer en de ROI berekeningen.

Uw workflow binnen uw organisatie rondom het bestellen van marketing materiaal tot en met de creatie en productie van flyers en banners wordt ondersteund door de Job Manager module.

Wilt u 1 centrale plek waar al uw medewerkers middelen kunnen bestellen die dienen te voldoen aan de corporate huisstijl, zoals schrijfbenodigdheden, kleding en dergelijke? Dan is de Shop Module voor u een passende oplossing.

Online uw eigen marketing materiaal creeren, geheel conform de huisstijl kan met de meest geavanceerde Web to Print oplossing die te vinden is: de Web to Publish module van BrandMaker ondersteunt alle formaten!

Wilt u meer weten? Klik dan op de banner hieronder, of ga naar www.brandmaker.com